Ostaviti dobar utisak
Naša selekcija u Šefildu igraa bolje nego protiv Rumunije

Bh. djevojke u baražu dočekuju Finsku

Ostaviti dobar utisak

Ženska košarkaška reprezentacija BiH večeras će (20.15 sati) u dvorani „Ramiz Salčin - Mojmilo“ odigrati treći susret Grupe A dodatnih kvalifikacija za opstanak u A Diviziji.

Nakon ubjedljivih poraza od Rumunije i Velike Britanije u prva dva kola našpe djevojke imaće samo jedan zadatak - ostaviti dobar utisak kako bi se eventualno spriječio debakl.
Podsjetimo, izabranice novog selektora Vesne Bajkuše su praktično bez iskustva, a sedam igračica je mlađe od 20 godina.

„Zadovoljna sam načinom na koji su igrale djevojke protiv Britanije. Već se osjetio napredak u igru u odnosu na prvu utamkicu. Očekujem da tako bude i protiv Finske“, naglasila je Bajkuša.
Selekcije koje su na dobrom putu da izbore igranje u elitnom razredu, Rumunija i Velika Britanija, svoj meč igraće upravo u ovom kolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.