Ostojić: Nadamo se boljim izdanjima

Fudbaler Radnika za SportSport.ba

Ostojić: Nadamo se boljim izdanjima

Fudbaleri Radnika nisu se proslavili na startu prvenstva.

Ekipa iz Bijeljine u četiri kola u Premijer ligi nije osjetila ukus pobjede, te je upisala dva remija i dva poraza. 

Ipak, u timu se nadaju boljim izdanjima i bijegu sa zadnje pozicije na tabeli.

"Upali smo u rezultatsku krizu, neočekivano loš start i posljednja pozicija na tabeli. Bilo je tu dosta promjena u odnosu na prošlu sezonu, tako da ekipa još uvijek nije u potpunosti uigrana. Došlo je nekoliko kvalitenih igrača kojima će trebati malo više vremena da se uklope", izjavio je za naš portal Stanko Ostojić, kapiten Radnika.

"Očekujem mnogo bolje rezultate u nastavku šampionata. Treba nam pobjeda kako bi se skinuo veliki pritisak, te povratili samopouzdanje", dodao je Ostojić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bijeljince već u nedjelju očekuju novi izazovi. U ovkiru 5. kola Premijer lige BiH, Radnik će gostovati sastavu Metalleghea, koji takođe ne stoji baš sjajno u bh. šampionatu. Jajčani su u četiri utakmice upisali jednu pobjedu i tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi