Ostojić: Rasterećeni smo, ali idemo na pobjedu

Kapiten Radnika

Ostojić: Rasterećeni smo, ali idemo na pobjedu

Radnik iz Bijeljine iza sebe ima poprilično uspješnu godinu. Bijeljinci su jedno od najprijatnijih iznenađenja u Premijer ligi BiH, gdje trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli. 

U posljednje vrijeme ne pružaju tako dobre partije, ali to svakako ne umanjuje dosadašnji učinak u ovoj sezoni. Do kraja šampionata ostalo im je da odigraju dvije utakmice, a u prvom narednom susretu snage će odmjeriti sa banjalučkim Borcem, ekipom koja se svim snagama bori za opstanak u ligi.

"Ovaj put u utakmicu sa Borcem ulazimo kao favoriti, sto nije čest slučaj u duelima ove dvije ekipe. Stanje na tabeli nam omogućava rasterećenost, dok Borcu nameće imperativ pobjede. To ne znači da ćemo u meč ući bez motiva i svakako da ćemo pokušati pobjedom zadržati šesto mjesto na tebeli. Mislim da smo itekako u stanju to učiniti", rekao je za Sportsport.ba Stanko Ostojić, kapiten Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Radnika i Borca na rasporedu je u subotu u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi