Oštraković pred potpisom za Tuzla City

Nekadašnji golman Sarajeva, Borca...

Oštraković pred potpisom za Tuzla City

S obzirom da je Adis Nurković već neko vrijeme "van stroja", u bh. premijerligašu Tuzla Cityju primorani su potražiti novog golmana.

Konkurenciju među stativama će, naime, zaotražiti 31-godišnji Senedin Oštraković koji je posljednji angažman imao u Orašju, a sa čelnicima tima iz Simin Hana je navodno već postigao dogovor.

Oštraković je već stigao u Simin Han, a treninzima bi se trebao priključiti u ponedjeljak nakon što završi potrebnu papirologiju.

Iza sebe Oštraković ima prilično bogato iskustvo. U našoj zemlji je pored Orašja imao priliku još braniti za Radnik, Borac, Sarajevo, Olimpik, Velež, Slobodu, Zvijezdu, Radnički, TOŠK i kazahstanski Taraz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi