7

Komentari (7)

trzac
Kakav god da je, bolji je od Griezmana.
JointUnion87
Ovaj Dembele je smijurija od igrača.
MaDaj
Brate, gori su klubovi koji na jednosezonske igrace izdvoje onoliku lovu, jos ih plate toliko da niko nikad nece moci da ih preuzme ... Da i ne spominjem spanske klauze ... svaka cast igracima nega ih gule dok se ne opamete...
realno_govoreci
@MaDaj niko ne zna kada ih kupuju jedu li jednosezonski ili ne.Pogledaj Hazarda u Realu.Covjek igrao u Chelsea bez problema gdje je igra mnogo grublja ( Engleska) a u Realu ne moze da spoji dvije utakmice i to su povrede na treningu.
Niko ne zna sta dobija kada ih kupuju.Oni ih uzimaju radi prethodnih uspjeha,rezultata i kvaliteta a to sto se neko ne uklopi ili je povrijedjen niko ne zna,pa da je tako svi bi imali perfektne transfere.
MaDaj
bas zato sto neznas sta kupujes i trebas biti oprezan... a to o Hazardu u chelsiju ... super primjer... 2015-16 sezone za chelsea je odigrao 30 utakmica bez postignutog pogodka... zar to nije trebalo da bude znak da postoji mugucnost da moze da bude propast... I da dodam ovo "Jednosezonsko" se odnosilo na igrac se pokaze jednu sezonu i ovi debili polude i bace milione jer misle evo ga novi mesi/ronaldo ...
realno_govoreci
@MaDaj jeste ,jednu sezonu odigrao loše ali koji to igrač nije?
Forma moze da pada i vraća se ali igrački kvaliteti su vidljivi ili ne.Kada se kupuje igrač mnogo se računa vodi o jednom segmentu koji kreira cijenu igrača a to je zdravstveni karton,da li je imao ozbiljnih povreda ili ne .
Sigurno da niti jedan pa ni Messi ne vrijedi pare za koje se kupuju ali to je marketing a najbolji primjer Ronalda u Juventus.Za samo 7 dana su toliko dresova prodali da su pokrili troškove kupovine istog.Sve je to proračunato u detalje i ništa oni bez razloga ne rade.Sistem vrijednosti u današnjem vremenu je jednostavno takav kakav jeste,naopak.Jedan doktor po 7 sati provede u operacionoj sali i spasi možda život i za to dobije mizeriju za ono šta rade.
Jedan igrač koji sjedi na tribine i ne igra uopšte dobije za jednu sedmicu dana 300 hiljada funti i neko kaže to je normalno.Ništa više nije normalno samo čovjek se treba iskreno osvrnuti oko sebe i vidjet će da je tako.
MaDaj
Brate razumijem ta ali kako ces porediti covijeka kao ronalda koji je u zadnjih 10 godina jedan od dva najbolja igraca u svijetu fudbala sa nekom poput dembelea. Koji u svojoj karijeri NIKAD, NISTA nije napravio. u profesionalnoj karijeri prije Barcelone kao napadac je odigrao 84 utakmice i dao 18 golova. i za takvog igracu su roknuli onoliku lovu . pa to je u najmanju ruku bezsmisleno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.