Osvanula nova poruka protiv Florentina Pereza

Navijači tjeraju predsjednika Reala

Osvanula nova poruka protiv Florentina Pereza

Edmir Škorić

Tokom utakmice Getafe - Real Madrid nezadovoljni navijači gostujućeg tima tražili su ostavku predsjednika Florentina Pereza.

Getafe i Real su sinoć odigrali meč 34. kola La Lige i on je završen rezultatom 0:0. Duel na Collseum Alfonso Perezu bio je nova prilika za navijače Rela da iskažu nezadovoljstvo zbog predsjednika Pereza.

"Florentino, sada idi", poručili su navijači Reala na transparentu neposredno prije kraja prvog dijela, ali su im redari ubrzo oduzeli poruku na bijelom platnu.

Ovo je drugi anti-Perezov transparent u manje od dvije sedmice. Prethodno su, u remiju s Leganesom prije 10 dana, poručili: "Florentino, vi ste krivi".

Mišljenja su da je predsjednik Reala odgovoran za sezonu bez trofeja, jednu od najgorih posljednjih godina, a situacija se nije na terenu nešto popravila ni dolaskom Zinedinea Zidanea.

Međutim, najavljuju se velika pojačanja za ljeto, Perez želi da formira nove "galaktikose" i da umiri sve brojnije i sve nezadovoljnije navijače slavnog kluba.

Razumljiv je i njihov stav, pošto je Real ove sezone u sjeni Barcelone, koja se prošetala ligom, a ispadanje od Ajaxa u osmini finala svakako je samo bila sol na ranu.

Getafe remizirao sa Real Madridom i ugrozio sebi četvrtu poziciju

Obzirom da je nešto ranije pobjedu ostvarila Sevilla, Getafe je ovim remijem sebi ugorzio tu treću četvrtu poziciju, te se nastavlja borba između njih i Seville za izlazak u Evropu.

Real je bio dosta opasniji u prvom poluvremenu, ali i Getafe je imao svoje šanse, međutim nije bilo golova u prvom dijelu utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, i u drugom poluvremenu gosti su bili dosta konkretniji, ali večeras nije viđen niti jedan gol na utakmici.

Real je nakon ove utakmice ostao na trećem mjestu, te sada ima sedam bodova zaostatka za Atletico Madridom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi