30

Komentari (30)

Fce
Covjek mu dao objasmjenje zbog cega ne igra momentalno a babo trazi dodatna objasnjenja Koliko se zna za reprezentaciju uvjek igraju najbolji a Begovic ne igra ni u maticnom klubu kad se popravi bice pozvan jasno ko dan
rajvosa46
Eto da igra pozvao bi ga. Pa znas da ga nije pozivao ni prije.
Edo21
Ovaj nogometas sto pise ovako Majstore moj to maribor jaci od bournemotha ili ti engleske lige jeli to kedan zeljo takodje jaci bourn akde ne kenjaj Problem je sto je asmir trn u pko keni hasagicu ker je ga ovaj skinuo sa gola tako da je sve receno a asmir je za ove velemajstor a to po zasluzi nabrojacu ti igraca koji igraju za rep po sazluzi ako hoces Asmir begovic kraljjjjj
Alen23
Begovic je klasa za ove golmane zalosno ako smo ga odbacili iz reprezentacije al jos malo bicemo opet u starom sjaju kao prije 12 godina kad nas je sliskovic vodio tuga nista se ne radi po klubovima da se pravi novi igraci itd....Kosovo ce nas nabijat
mirza24
Boljeg golmana nemamo od Asmira
Piatek
Kod nas odmah rasprava zato smo mala reprez. Covjece nebranis nisi pozvan I gotovo, mozda drugi put,nema vise price pa Neuer je klasa pa ga Loew ne pozove
zaboti janos
A sta kaze u njega mu nana u ...ma hajte sta treba to polemisat ?Robi uzma najbole zbog sviju nas a Beovic to vise ne zasluzuje i sta sad?
niko nikovic
Pitanje je koliko se Prosinečki uopšte pita pri sastavljanju spiska.
VelaHavle
Skocit ce tebi Zuta glavonjo ovo na nos sa Begovicem isto kao sto je i Safetu Susicu, one kobne noci u Parizu na St. Dennisu. Samo je umjesto Sehica bio Hasagic, sadasnji trener golmana. Simptomaticno
Saban
Begovic zaslužuje poziv nemora braniti,ali kakav god je bolji je i od pirica i kjosevskog zajedno
milivoje
Problem je što je kita od golmanna!
Honduras
Popushi ga milivoje
U reprezentaciji ne moze nijedan igrac igrati na osnovu stari zasluga, nego igraju ograci koji su trenutno bolji, jedino su u reprezentaciji nezamenjivi Dzeko i Pjanic jer oba ova fudbalera takodje stalno - konstantno igraju za Romu/Juventus e pa kako onda moze Begovic moze biti pozvan u reprezentaciju BiH, ako on ne igra i sjedi na klupi za rezerve, niko ne moze imati garantovano mjesto u reprezentaciji vec ga treba zasluziti, ako bi se pravila reprezentacija na osnovu toga sto je neko nekada igrao, onda takva reprezentacija ne bi nicemu bila, jer tako je to svuda u svijetu fudbala ili nogometa.
Dena33
Nauci prvo pisati pravilno pa tek onda komentariši
Emir
A to ti pises pravilno?
teddy sheringham
A Duljević ti je standardan u Dresdenu?
Edo21
Nemas ti pojma carko moj
Bosonog bog
Isto ko i kodro sto je bio u Kopenhagenu....Standardan na tribinama
Hamic14
Pusti te ljude da rade svoj posao,svugdje mogu da igraju mladici od 17 ili 18 godina samo kod nas je cudno kad mladic zamijeni starog igraca!
Igrac koji ne igra u svome klubu ne moze biti pozvan u reprezntaciju BIH. Begovic je vec duze vremena rezerva u Bournemouth to jest sjedi na klupi. Begovicu je bolje da nadje negdje angazman da brani pa makar u drgoj ligi Engleske, pa mi mozda tako bio pozvanu reprezentaciji BiH kao rezerva, inace Sehic je trenutno bolji golman od Begovica.
Dena33
A Bog te jebo u kakvoj ja drzavi zivim. Mrš
FreedomBH
Vidis nisi upravu,I Dzeko je grijao klupu u Citiju pored Aguera,Teveza Ma koga sve ne,pa je opet igrao za repku. A bilo je toga kolko hoces. Begovic je trebao biti pozvan dal kao rezerva il starter nije vazno.
MirzaBarucic
Jednog je imati konkurenciju od 3 vrhunska igraca Aguero, Tevez i Balotelli, a drugo je sjediti na klupi jbenog Bournemoutha. Pored toga, Dzeko je i pored slabe minutaze dao masu golova za Shity. Ne znam kako ih mozes uporediti, nije mi jasno.
FreedomBH
Pricamo o starterima u ekipi,pricate Begovic nije,pa ni Edin nije bio pa je pozvan svaki put. I tebi ako je Baloteli vrhunski igrac onda ti nemas pojma o fudbalu.?
nickizedostizeko
A gdje je tu Jasmin Burić? Bolji je i od Pirića i Kjosevskog, a u rangu je sa Šehićem.
Samkodk
On je poljak postao papa..
Bosnian King1
I Buric mator ko Begovic
Pa cudno da Buricu ponudu poljsko dravljanstvo obzirom da je Buric Musliman, jer Poljaci ne vole Muslimane.
nickizedostizeko
A kao Šehić nije star, šuplja priča.
Emir
Nije Musliman nego musliman bošnjacke etnicke pripadnosti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.