15

Komentari (15)

FighterIXI
Legenda i dan danas. Rijetko kojeg igrača su Lešinari i simpatizeri tako cijenili kao Avduku. Puno sreće Avduka i hvala za sve odbrane. Sjećam se Marakane ali u BG bio si briljantan!
Karić
Ofk Sport team najbolja sportska škola fudbala u Bih , tj Željezničar Bl
TOTTI10
Izvini koliko igrača igra premijer ligu BiH kad je najbolja škola fudbala a da su pri tom prošli komplet školu fudbala u Želji ne racunam epizodne uloge kao što su Marković i Bosančić u Borcu kao najbolji igrači! Ne lupaju gluposti ako ne znaš, blage veze nemaju od 400 dječaka svake godine prava škola bi izbacila bar 5 igrača svake druge godine! Ali dobro nama je dobro jer je kvantitet prisutan u Želji a kvaliteta nigdje
user1590924696
Vladan Kovačević golman Sarajeva je plod ofk Sport Team-a....
SarajevoFC
Nego, gdje su vam oni transparenti TM '88? Odjednom nestali preko noći :)
djoka
Hz'08 placenici i agentura tek tada pustili na tribinu opasne horde :)
manijaci_____
Mi smo vama za 10 godina uzeli 20 transova a vi?
SarajevoFC
Hahahaaa, Željezničar BL i njihovi vjerni TM BL. Samo ne znam jesu li TM'88 ili '87 ili '86. Kako su krenuli još malo pa će biti i TM '21.
djoka
Javlja se vijetnamac koji navija za FK Torpedo 1946. Udbasi tisina
djoka
Vladajuće strukture u bivšoj Jugoslaviji nakon završetka Drugog svjetskog rata i u Sarajevu su naredile osnovanje kluba pod imenom Torpedo. Tadašnji Fiskulturni savez BiH pod direktnim uticajem UDBA-e naredio je svim boljim igračima Željezničara da pređu u redove novoformiranog državnog kluba, iz kojeg je u kasnijoj fuziji sa Udarnikom nastao današnji FK Sarajevo.
SarajevoFC
Nemoj zayebavat. Jel istina to?
SarajevoFC
Odoh se pripremat za proslavu titule. Pozdrav s vrha :)
Zulfikar
Samo da ne bude TM 1389 prva ekipa Kosovske bitke.
djoka
Pazi da opet ne bi bjezo, ko prije 10ak dana
Ivica_Osim8
hahah sta je bilo neki dan buraz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti