Otac plaća hipnotizeru koji učini da njegov sin koji navija za Spurse postane navijač Arsenala
Vatreni navijač Arsenala ne želi da se prekine porodična tradicija

Nije sretan sa izborom svog sina

Otac plaća hipnotizeru koji učini da njegov sin koji navija za Spurse postane navijač Arsenala

S. Pašalić
Teme:

Mnogi najvatreniji navijači imaju želju da i njihova djeca nastave tradiciju navijanja za isti klub za koji su i oni navijali.

S druge strane najgora stvar za svakog navijača je da njegovo dijete krene navijati za gradskog rivala. Upravo to se desilo u Engleskoj gdje jedan navijač Arsenala nije bio sretan što je njegov sin krenuo navijati za Tottenham.

Zapravo, bio je toliko razočaran odabirom šestogodišnjeg sina da prekine tradiciju podrške Arsenalu da će biti spreman platiti do 3.000 funti za tretman hipnozom.

Tako je, tata je htio da hipnotizer učini da njegovo dijete postane navijač Topnika, ali kad mu niko nije prišao kako bi mu pomogao, otac je odlučio da javno pozove na podršku.

"Imam neki čudan problem ... nakon što je Harry Kane osvojio Zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu, moj je sin počeo govoriti o podršci Spursima", napisao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidio sam video o hipnotizeru prije godinu dana, nisam bio siguran ko je to, postigao je da navijači Arsenala i Spursa u pubu misle da podržavaju suprotnu ekipu, a to želim učiniti mom sinu."

"Nedavno sam dobio malo bonusa od posla i za hipnotizera koji uspije to učiniti imam oko 3.000 funti koje ih čekaju", napisao je otac dječaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi