Otac Romelua Lukakua otkrio gdje nastavlja karijeru

Everton za Belgijanca traži 65 miliona eura

Otac Romelua Lukakua otkrio gdje nastavlja karijeru

Endin Čaušević

Otac napadača Evertona Romelua Lukaku otkrio je da engleski klub za ovog igrača traži 65 miliona eura.

Lukaku je u ovoj sezoni Premiershipa postigao 18 golova, te je ponovo bio najbolji strijelac svoje ekipe. U engleskim medijima oglasio se njegov otac Roger koji je priznao da će njegov sin napustiti Everton samo u slučaju da dođe ponuda od 65 miliona eura.

"U toku sam svega i znam da je Everton postavio cijenu za njega od 65 miliona eura. Koliko znam njega žele Bayern i Manchester United, nema šanse da se on ponovo vrati u Chelsea. Ja bih lično volio da ide u Bayern koji redovno igra završnice Lige prvaka, ali mislim da će ostat u Engleskoj i otići u United", rekao je Lukaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanac je Chelsea napustio 2013. godine, a u dresu londonskog kluba odigrao je samo 15 utakmica. Ipak, odlazak u Everton za ovog 23-godišnjeg napadača bio je pravi potez jer je redovno igrao, ali je pružao i sjajne partije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi