7

Komentari (7)

Prof.Dr.NocniJahac
Ajd sto je stvarno ne bitno za koga će igrati .. zašto ne posvetite pažnju nekim mlađim momcima Koji bi možda sada / budućnosti dolazili za nas u obzir ? Zemlja , rang , klub ne igraju ulogu .. ali da ima smisla .. Opravdajte svoje ako ste već “novinari” Imamo sirom evrope igrače koji će nekada aBd spremni za repku .. jbg možda ne u kvalitetu kao komšije ali opet koliko toliko nas ima ..
roki-rokic
****m i tebe ovog kretena od novina.Zablinas neka stvar za koga ces ti igrat.
snupi
J... mi se za koga ce on da igra.
Malmi_Suomi
A.Čauševiću svaka čast na članku i baš nas interesuje za koga će da igra. A i vi ODLIČNO ZNATE NA KOJU KARTU IGRATE čim ovakve članke pišete . SVE za klik više ama baš sve , ne birate sredstva .
AmarSahin
To što pišu o Srbiji ne znači da su oni ''kupljeni od Vice'' ko vama još može udovoljiti, ne sviđaju vam se članci o sportu, curama, starim video klipovima, statistikama, da ja vas pitam nešto, što još uvijek ikako i pratite ovaj portal?
2323
Takl brate Srbine ..srce odlucuje...
Svojprisebi
Tako je brate sace ovi doci da ga optuze kako je genocidas. Gnjide jedne
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.