Za SportSport.ba govorio o sinu, brojnim ponudama, čuvenom Passatu...

Otac zvijezde Bundeslige otvorio dušu: Kako je Luka Jović umalo zaigrao za BiH?

26

Komentari (26)

roki-rokic
Jebo vas on i njegov cale.Nabijem obadvojicu na ku.ac
Benjamingst
Ovaj interviju je bezveze... igra za Sebiju I sta on ima veze sa dezavom BiH? Rodjen I toje sve.
Dobojlija
Ma pustite vise jovica ,kramarica I ostale koji su ,kao da su htjeli ,moli igrati za Bosnu .Bolje pisite kako I da li mogu za BiH igrati Da Graca,Dzepar,Adi Nalic ,Bektic I ostali nasi mladi sjajni fudbaleri ,a oni koji igraju za druge iako im je Bosna domovina nas ne zanimaju
Gari Garinča
Molim ovaj portal da nas više ne masira sa osobama koje BiH ne doživljavaju kao svoju državu. Mogli ste komotno nešto napisati i o nekom talentovanom Židovu.
Emir
Svaka cast cojk ponosan na svoje selo, a ne kao nasi pojedini krkani odakle si? Iz Sorajeva a on ono iz pizdica Sarajevo vidio 95-te.
Zoilomas
Jeste vidjeli sto se dodik navio s likvidacijama
Ali80
I što manje ovakvih bzv textova
Ali80
Tako je raja.. Ko ih zašto, ko god ne smatra BiH svojom drzavom ne treba nam.
Rigel
Nabijem i njega i reprezentaciju za koju on igra. Napravite intervju sa nekim ko voli zemlju u kojoj se rodio i kome bi bila cast igrati za nju, a ova govna nas ne zanimaju.
mile
Ti si kralj...nemas ti pojma ni o cemu?
celikze
rimke
sto nam promovisete ove ljigavce ?
mile
Sta ti znas o ljigavcima?
Ibro
Ljigavci nego sta
celikze
Pusi ga mile....milojko njezno lagano.....
ArminA
Ne treba niko ko se ne smatra Bosancem i Hercegovcem . Nije BiH rezervna drzava ako tamo ne uspije nema veze ima BiH ... samo igraci sto igraju srcem za drzavni dres ,ostalo sve otjerati nebitno koji je musliman,katolik,pravoslavac ili ostali ...
mile
konjnakvadrat
Ne bi taj nikad igrao za BejHa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.