Otimao ljude, pljačkao, izašao iz zatvora i potpisao za Olympiakos!

Portugalac pojačao tim iz Atine

Otimao ljude, pljačkao, izašao iz zatvora i potpisao za Olympiakos!

Grčka ekipa Olympiakos potvrdila je danas dolazak novog fudbalera.

Radi se o Portugalcu Rubenu Semedu koji dolazi iz Villarreala za 4,5 miliona eura.

Zanimljivo, ovaj fudbaler je do prije godinu dana boravio u zatvoru, a razlog je taj što je počinio nekoliko krivičnih dijela.

Krajem 2017. godine je u jednom kafiću u Valenciji pištoljem prijetio ljudima, a nešto kasnije je u noćnom klubu flašom udario u glavu jednog čovjeka. To mu nije bilo dovoljno pa je početkom prošle godine s još dvojicom prijatelja oteo i opljačkao jednog čovjeka nakon čega je završio u zatvoru.

Tamo je proveo pet mjeseci, a pušten je nakon što je plaćena kaucija od 30 hiljada eura.

Drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u Rio Aveu, a sada stiže u Olympiakos gdje je predstavljen kao veliko pijačanje.

Inače, radi se o fudbaleru koji ima 25 godina i igra na poziciji štopera. Karijeru je počeo u Sporting Lisabonu iz kojeg je na ljeto 2017. godine za 14 miliona eura prešao u Villarreal.

Potražite više informacija na temu Super League:

Klub iz Atine je sigurno mnogo rizikovao njegovim dovođenjem obzirom da se radi o fudbaleru koji očigledno ima vrlo prgavu naravu, ali u grčkom timu očito smatraju da ga mogu smiriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi