4

Komentari (4)

krems_krems12
Vjestacka tvorevina kojima klub nije svetinja i klub bez kodeksa ponasanja. Nekada je Real imao najvece zvijezde fudbala svih vremena i nije bilo ovakvih gluposti, a ako su momci organizovali zabave to je bila stroga tajnost. Ovi glume sminkere na terenu i van njega, do duse veci su glumci na terenu, gleda kako ce se pocesljati, utegnuti, istetovirati, teatralno pasti, napraviti bolnu grimasu i dr.
karlhajncbrazzzo
Nek vrati pare što je zaradio ako mu nije bilo dobro.
Penderinos
Zbilja ga nema medju ovim bjelima na Neymar's Birthday Party kao što nema ni Kimpembeta, Dialla, Silve,Kurzawe i Draxlera, Kehrera i Gueyea. Dok se vidi da je Icardi i ona njegova sisulja glavni igrači na zabavi. To vam sve oslikava stanje u timu . Imate one "radnike" koji fudbal s hvataju ozbiljno i imate ove što po važan chillaju poput neymara, icardija, di Marie ili paredesa. Zbog toga nikad neće biti prvaci Evrope, a kamoli svijeta. Svlačionica im je totalno neuskladjena
Mowzilla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti