Otišao na operaciju, a nikome nije ništa rekao: Maradona se javio iz bolnice

Sve je u redu

Otišao na operaciju, a nikome nije ništa rekao: Maradona se javio iz bolnice

Endin Čaušević

Diego Maradona ponovo se našao u centru pažnje nakon što niko nije znao gdje se nalazi, a onda je porodici otkrio da je morao u bolnicu na hitnu operaciju.

Maradona je jučer završio u bolnici u Buenos Airesu gdje je morao hitno na operaciju. Ipak, argentinski mediji su javili kako Maradona ima zdravstvenih problema, tačnije rečeno da je završio na operacijskom stolu radi krvarenja u želucu.

Operativni zahvat je izvršen na Klinici u Olivosu, a uz Maradonu su bila djeca Gianna, Janita i Diego JR. Krvarenje u želucu mu je ustanovljeno tokom jedne rutinske kontrole. Međutim, Maradona je poručio da je sve u redu i da mu je žao što je mnoge zabrinuo bez razloga.

"Hvala vam svima na porukama podrške. Dobro sam i žao mi je što sam vas zabrinuo bez razloga. Nije ništa ozbiljno i to je bio rutinski zahvat. Dobro sam i već danas idem van bolnice", poručio je Maradona.

Legendarni Argentinac sve češće ima problema sa zdravljem

Inostrani mediji njegovo zdravsrtveno stanje pripisuju depresivnom životu zbog ličnih i porodičnih problema. Podsjetimo, Diego je imao problema sa zdravljem i tokom Svjetskog prvenstva dok je bodrio reprezentaciju Argentine, a tada se čak sumnjalo da je dobio srčani udar.

On također pati od artitisa u oba koljena pa je tokom prošle sezone u meksičkoj 2. ligi ekipu na nekim mečevima vodio sa štapom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti