4

Komentari (4)

bLUES
Pa igrace korona šampiona bi onda sve trebali otpustiti ????
Uranija
Nemoj da se ti brineš o aktuelnim šampionima BiH....zato amaw kažnjava sve redom, nikome ni marke ne daje...
bLUES
kme kmeee kmeee sve vi znate a ustvari nista ne znate, zna se ciji su igraci odbijali ici na pripreme praznih stomaka u Sloveniju
ludilobrale
Majstore u Sarajevu su za vrijeme pripema u Antaly 4 ostala bez pola plate za kupanje od 10 min sto nije dozvoljeno bili Hodzica su udarili po dzepu zbog nedovoljnog zalaganja po procjeni strucnog staba. To za sisu vjeruj mi da bi ga Vinko ko prackom ispalio iz kluba isto ka Stanojevica zbog nesposlusnosti. Za neke sitnice. Dobri moj Sara**** je ozbiljan klub i jos ovoj ligi jos jedan trener sa pametnom diciplinom to je Amar a generelno Sarajevo je ispred u svemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.