Otkazuje se sutrašnji meč Manchester Uniteda?

Čeka se odgovor Premier lige

Otkazuje se sutrašnji meč Manchester Uniteda?

Edmir Škorić

U Manchester Unitedu traže da se sutrašnji meč Premiershipa prolongira zbog problema s koronavirusom.

Pojavila se još jutros vijest da je nekoliko nogometaša i članova osoblja ekipe Uniteda pozitivno na koronavirus, pa su poslani kući i moraju u obaveznu izolaciju, zbog čega prouštaju najmanje dva meča.

Nema za sada informacija o tome koji igrači su u pitanju, ali iz kluba su odmah zatvorili svoj trening centar kako bi se spriječilo širenje virusa, a u međuvremenu pokušavaju da uvjere vodstvo Premier lige kako nije u redu da sutra igraju svoj meč protiv Brentforda.

Stoga, vrlo je izvjesno da će se duel Brentforda i Uniteda prolongirati za neki drugi termin, mada treba sačekati i zvaničan stav po ovom pitanju.

United je u subotu savladao Norwich s 1:0, a već u utorak ima novi izazov. Pitanje je samo i ako se utakmica bude igrala sutra, na koga neće moći da računa novi menadžer Ralf Rangnick koji je na klupi Uniteda krenuo sa dvije pobjede u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba istaći da je nedavno zbog koronavirusa Tottenham odgodio svoja dva meča, jedan u Evropi, drugi u domaćem prvenstvu.

[twitter]https://twitter.com/ESPNFC/status/1470409411596328966[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zevs
u engleskoj sto vise vakcina to sve više zaraze
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi