Otkriven izgled novog dresa Barcelone: Je li ovo baš najbolji izbor?
Katalonski velikan je odlučio napraviti radikalne promjene u izgledu dresova. Odabrali su zanimljiv dizajn (Foto: EPA)

Podsjeća na dres Hrvatske

Otkriven izgled novog dresa Barcelone: Je li ovo baš najbolji izbor?

M. Šljivak

Ekipa Barcelone u narednoj sezoni će imati nove dresove.

Specijalizovani portal footyheadlines objavio je izgled glavne garniture dresova katalonskog velikana za narednu sezonu, a njegov dizajn i izgled je itekako zanimljiv.

Umjesto crvenih i plavih vertikalnih linija, po kojima je Barcelona bila poznata, od naredne sezone će na dresu biti kockice, a dres veoma liči na onaj koji koristi reprezentacija Hrvatske.

Rukavi će biti sa obje strane u plavoj boji, dok će imena sponzora biti na rukavu i na prednjem dijelu dresa.

Barcelona planira novi dres predstaviti u maju ili junu. To će zavisiti od toga da li će igrati finale Lige prvaka 1. juna Madridu, jer ne žele da se prezentacija održi dok su još stari dresovi u potrebi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako se ranije oproste od ovog takmičenja predstavljanje novih dresova koje je dizajnirao Nike biće upriličeno već u maju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meho
Ma Rakitica boli kurac.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti