Rezerva za Jordija Albu je pronađena: Dvojica fudbalera na meti Barcelone

Ne žele trošiti previše novca

Rezerva za Jordija Albu je pronađena: Dvojica fudbalera na meti Barcelone

E. Čaušević

Barcelona na kraju ove sezone već planira da dovede pojačanje u napadu i igrača koji će biti velika konkurencija Luisu Suarezu.

Ove zime Barca je dovela Kevina-Princea Boatenga kako bi samo imali rezervnog napadača, a jasno je da će na kraju sezone dovesti neko zvučnije pojačanje.

Međutim, dosta veći problem za Barcelonu je pozicija lijevog beka gdje imaju samo jedno rješenje, a to je Jordi Alba. Španski fudbaler je produžio vjernost Barceloni, ali je jasno da ne može sam iznijeti cijelu sezonu.

U Barceloni imaju plan da dovedu pojačanje i na toj poziciji, ali će to biti vjerovatno nešto "slabiji" igrač. Cilj im je da fudbaler ne očekuje preveliku minutažu, te da mu je u redu što će većinom "grijati" klupu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pouzdani RAC1 objavio je danas da katalonski klub već na meti ima dvojicu fudbalera koji ne bi trebali previše koštati. Prvi na listi je Alberto Moreno koji nije u planovima Jurgena Kloppa u Liverpoolu i mogao bi doći za oko devet miliona eura.

Ukoliko ne uspije njegov transfer onda će se Barcelona okrenuti Alexu Morenu koji igra za Rayo Vallecano. Barca ima plan da ovog igrača pokušaju dovesti za oko 7,5 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi