Otkriven uzrok tuče: Pickford je podivljao kada su mu zaručnicu nazvali debelom pi**om!

Golman Evertona je jednostavno eksplodirao nakon uvreda

Otkriven uzrok tuče: Pickford je podivljao kada su mu zaručnicu nazvali debelom pi**om!

S. Pašalić

Golman Evertona i reprezentacije Engleske Jordan Pickford pojavio se na video snimku gdje je više osoba učestvovalo u tuči.

Incident se desio ispred jednog puba u Sunderlandu, a jedan od aktera je bio i Jordan Pickford. Engleski mediji danas pišu da je poznat i razlog zbog kojeg je došlo do tuče.

Naime, kako oni pišu, sve je eskaliralo kada su nasilnici nazvali zaručnicu Jordana Pickforda 'debelom pi**om'.

Svjedoci su rekli da je nogometašu grupa huligana dobacivala dok je pio u centru Sunderlanda, a zatim su iznijeli komentare koji su bili usmjereni prema njegovoj partnerki Megan Davison.

Grupa je provocirala Pickforda sa komentarima poput 'male ruke' i 'prsti od maslaca' na što golman Evertona nije reagovao, ali kada su počeli vrijeđati njegovu zaručnicu Pickford je eksplodirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Dobojlija
Ma ,I ja bih pukao da mi vrijedjaju djevojku I porodicu,a s druge strane da me vrijedjaju zbog losih igara samo bih ih iskulirao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi