'Varalica' Pickford je spreman za Vatrene
Evertonov golman na bočici piše strane igrača kojima brani penale, pa je tako zaustavio penal Kolumbijcima uz pomoć ovog trika na SP-u

Sve piše na bočici

'Varalica' Pickford je spreman za Vatrene

E. Škorić

Sjajni Evertonov golman Jordan Pickford ima običaj da na bočicu za vodu ispiše penale protivnika.

Pickford je na bočici markerom ispisao "left" i "right" i to je prvi put uradio pred utakmie Svjetskog prvenstva.

Tkao je odbranio penal Kolumbijcu Bacci u četvrfinalu Svjetskog prvenstva. Pickford ne može da pamti, pa si zato lijepo sve napiše na bočicu vode.

Nema sumnje da će isto spremiti i u nedjelju kada u 15 sati na Wembleyu Engleska dočeka Hrvatsku, a mladi golman zasigurno će biti spreman u slučaju da bude neki penal za Vatrene.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećamo, ekipa koja pobijedi osvojit će grupu, a  remiji će biti kobni za jednu od njih jer će ispasti iz Lige A u Ligu B, samo ovisi o tome  hoće li biti golova ili ne u eventualnom neriješenom ishodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi