Otkrivena istina: Dinamo je za Olma dobio samo jednu ponudu
(Foto: EPA)

Modri su je odbili

Otkrivena istina: Dinamo je za Olma dobio samo jednu ponudu

M. Šljivak

Španski fudbaler Dani Olmo (21) i ove sezone igra zaista fantastično u dresu zagrebačkog Dinama.

Njegovi nastupi su mu donijeli i poziv na širi spisak reprezentacije Španije, a tokom ljeta se mnogo pričalo o njegovom odlasku iz kluba.

Međutim, na kraju je Olmo ostao na Maksimiru, a razlog je prema pisanju hrvatskih medija sasvim jednostavan. Dinamu je stigla samo jedna zvanična ponuda.

Mediji iz susjedstva tvrde da je hrvatski prvak dobio samo jednu konkretnu ponudu. Borussia iz Moenchengladbacha je nudila 16 miliona eura, ali je ta ponuda odbijena.

Dinamo traži mnogo više novca. Cijena koju su postavili je 40 miliona eura, ali tu cifru nijedan tim očigledno nije htio platiti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Olmo je bio u fokusu još nekih evropskih ekipa. Najviše se spominjao Ajax, povezivao se sa velikanima kao što je Bayern, ali očigledno da je dosta toga i izmišljeno kada je u pitanju ovaj fantastični fudbaler.

Dinamo jednostavno traži previše novca i pitanje je hoće li na kraju uzeti cifru od 40 miliona eura, koliko za sada traže.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis_D11
Nemoze biti kao sa Halilovicem jer ovaj momak zna ko je sta je I odakle je.
8 2
Exeter
samo sa ne bude kao sa Halilovicem..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije