4

Komentari (4)

miki30
E pa gospodine nije ti to City pa namigneš i dobiješ koga hoćeš. Bayern je to djete drago, tu se pita i sportski direktor i presjednik i sponzori i trener. Svi zajedno odlučuju šta je najbolje za klub. I mislim da nisu puno pogrješili što se tiče ovih gore navedenih imena. Možda jedino Kevin de Brujne da bi bio adekvatno pojačanje. A lično Guardiola je kriv što Bayern nije makar jedanput pod njegovim vodstvom osvojio ligu šampiona. On i njegovo napadanje i posjed lopte. Kad se samo sjetim utakmice protiv Reala i onakvog napadanja a lole laganini kontre i ćao momci.
m1987
U potpunosti se slažem s tobom, pogotovo se to vidjelo kao što si rekao u utakmici s Realom. U Bundesligi je izdominirao ali tamo bi osvojio i Osim ili Muesmić s Bayernom ligu.
milozadrago
zato sto je takva politika tako cesto i osvoje ligu sampiona lp guardiola i klop su trenutno najbolji treneri
Maidoglu
Ispravka pogrešnog navoda, Suarez nije "Španac" nego Urugvajac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.