Otkriveni detalji hapšenja Maguirea: Čini se da kapiten Uniteda nije znao šta radi

Napao policajce

Otkriveni detalji hapšenja Maguirea: Čini se da kapiten Uniteda nije znao šta radi

E. Škorić

Na grčkom otoku Mykonosu jučer je uhapšen nogometaš Manchester Uniteda Harry Maguire.

On je u ranim jutarnjim satima priveden u policijsku stanicu nakon što je učestvovao u jednoj tuči između dvije grupe Engleza, u blizni jednog noćnog kluba.

Prema grčkom časopisu Ɵema u Grčkoj, Maguire i neki prijatelji posvađali su se s drugom grupom Engleza ispred bara u centru grada, potom su se fizički obračunali, a na kraju su on i njegova dva prijatelja s lisicama na rukama odvezeni u obližnju policijsku stanicu. 

"Kad je policija intervenirala kako bi zaustavila svađu, tri osobe iz grupe Engleza verbalno su i fizički napale policajce. Kao rezultat toga, policija je trojicu Engleza, među njima i Maguirea, privela u stanicu. Međutim, oni su čak i tamo nastavili s provokacijama dok su napali, a zatim krenuli i udarati dvojicu policajaca, zbog čega su uhapšeni", navodi se.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Unitedovi igrači ponašali su se besprijekorno tokom karantina, ali ovaj incident ne može proći nezapaženo od strane menadžer Ole Gunnara Solskjaera, za kojeg se zna da postavlja visoke standarde ponašanja svojim igračima.

Maguire kao kapiten predstavlja United, skupo je plaćen i ovakvo ponašanje nikako mu ne ide u prilog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi