Uhapšen Harry Maguire jer je vrijeđao i napadao policajce na grčkom otoku!

Grci tvrde

Uhapšen Harry Maguire jer je vrijeđao i napadao policajce na grčkom otoku!

Edmir Škorić

Policija na grčkom otoku Mikonosu u lisicama je privela štopera Manchester Uniteda Harryja Maguirea.

Maguire je navodno na "otoku vjetrova" zajedno s prijateljima imao žestoku raspravu sa drugim Britancima, pa je morala da interveniše policija.

Građani mjesta u kojem se sve dešavalo su, kako se izvješćuje, policiju obavijestili pola sata iza ponoći u četvrtak da su se dvije grupe Engleza sukobile ispred bara.

Kada je policija intervenirala kako bi zaustavila svađu, tri osobe su verbalno, a zatim i fizički napale predstavnike organa reda i mira. Policija je stoga privela tri osobe u policiju sa lisicama, a među njima je bio i štoper Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I u policijskoj stanici su, međutim, trojica osumnjičenih nastavili provocirati i maltretirati policajce, zbog čega su uhapšeni.

O navodnom incidentu za sada je pisao samo jedan grčki portal, pa ne možemo sa sigurnošću konstatovati da je Maguire zaista maltretirao policiju i da je priveden u policijsku stanicu.

Top Komentari

Stari_trafford
Dobro ste upuceni , bitka je bila na mykonosu izmedju njegovih prijatelja i druge grupe engleza ispred bara ,on ih je pokusao rastaviti ... ali dobro bi bilo da nakon ovog mu se uzme kapetanska traka,nije nikako za toga ,nema taj karakter kad je potreban..
4 0
Martial9
Cuj naslova maguire uhapsen a dole na kraju pise nemozemo Sa sigurnoscu reci da je on bio ja novinara I govana kad niste u nesto sigurni nemojte ni objavljivat kreteni jedni retardirani
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti