Otkud on tu? Evra izabrao najbolji tim svih vremena, a jedan igrač je sve iznenadio

Čudan izbor

Otkud on tu? Evra izabrao najbolji tim svih vremena, a jedan igrač je sve iznenadio

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Patrice Evra, našao se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Evra je gostovao na Sky Sportsu i imao je zadatak da izabere najbolji sastav svih vremena od igrača s kojima je imao priliku igrati, a njegov izbor izazvao je razne komentare.

On je u svojoj karijeri ostvario zavidne rezultate igrajući za Manchester United, a pored toga nastupao je još za Monzu, Nicu, Monaco, Juventus, Marseille i West Ham.

No, u prvom planu našli su se fudbalerima s kojima je igrao u Unitedu i Juventusu. Ipak, Evrin izbor je izazvao dosta komentara jer su mu mnogi zamjerili što u timu nema igrača poput Vidića, Rooneyja, Carricka...

Umjesto toga u najboljih 11 je Ji-Sung Park što je bilo za mnoge najveće iznenađenje. Naravno, Evra je odlučio da će trener ovog tima biti Sir Alex Ferguson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Evrinih najboljih 11: Van der Saar (Manchester United), Dani Alves (Juventus), Ferdinand (Manchester United), Chiellini (Juventus), Evra (Manchester United), Ji-Sung Park (Manchester United), Scholes (Manchester United), Pirlo (Juventus), Giggs (Manchester United), Ronaldo (Manchester United), Tevez (Manchester United).

Image: Sky Sports

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ne moze u prvih 11 staviti bas sve, ali Beckam, Veron, Roony , itd, sigurno su velika imena i igracine..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi