12

Komentari (12)

RodjeniRA
OVAJ SLON NEZNA LOPTE UDARIT DA VALJA! SVE ODE U GOLUBOVE NA KROVU...
teddy sheringham
Igra mi je za k. Vidio se danas on nije.
gAZijAaaaaaa
Svaka cast, ovi iz 56SENALA su poznati PO SVEMU, osim PO TROFEJIMA..
Bosnian.Kingdom
E moj glupane arsenal ti je jedan od vecih klubova zbog trofeja od davnih dana, a takve neandertalce koji se ne razumiju u fudbal nabijem ma onu stvar.
gAZijAaaaaaa
Samo mi reci koja 56SENALOVA LIGA SAMPIONA TI JE NAJDRAZA?
razligu
podoj najdražeg. ti to voliš
razligu
poglabaj trofejnog. priznaj da voliš cuclat
gAZijAaaaaaa
Glup si, objasnio sam ti stvari na tvojih 5 prethodnih profila..
edinho
A najpoznatiji smo po tome sto ti svi JEBEMO MAMU...
yossarian
Kako se manifestuje opsesivno-kompulizivni poremećaj? Pacijent ima opsesivne misli o određenom predmetu, radnji ili pojavi, a potom izvan vlastite kontrole ponavlja radnje kojima nastoji otkloniti opsesivne misli, a to su tzv. kompulzije. Naprimjer, pacijent umisli da je sve što dodirne strašno prljavo i zbog toga svako malo kompulzivno pere ruke. Ili, pacijent može biti opsjednut mišlju da zgrada tone, pa da stalno, izvan kontrole vlastitog razuma, broji spratove. Gazijine opsesivne misli su usmjerene na Arsenal, a svojim komentarima te mislim nastoji otkloniti. Vrti nekoliko komentara, od kojih su najčešći: 56ARSENAL nije VELIKAN, završava ligu od 6. mjesta na dole, koja 56SENALOVA LIGA SAMPIONA TI JE NAJDRAZA, imaš 7 profila itd. To su Gazijine kompulzije, na smrt dosadne. Izaziva reakciju prosječnog navijača Arsenala, međutim, trpi uvrede i ponižavanja iz prostog razloga što nije u stanju kontrolisati svoje ponašanje (kompulzije). U pitanju je bolestan čovjek i kao takvog bi ga se trebalo i tretirati. Nema potrebe za vrijeđanjem i započinjanjem bilo kakve ozbiljne rasprave s njim. Preporučujem samo da mu ponavljate dijagnozu jer je, kako to Gazija voli reći, ČINJENICA. Pozdrav navijačima Arsenala.
Laki
Tako je kralju
Laki
Pumusi ti mama crnački cuna koliko arsenal ima trofeja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.