Otpisani Izet Hajrović zna svoju 'novu' adresu?

Zoran Mamić ga ne želi u Dinamu

Otpisani Izet Hajrović zna svoju 'novu' adresu?

Izet Hajrović postao je 'persona non grata' u zagrebačkom Dinamu.

Reprezentativac BiH je na Maksimir došao kao zvijezda iz Bundeslige, iz dana u dan se pisalo o njemu, no danas bi ga se u Dinamu najradije riješili.

Nije tajna da je Hajrovićeva plata teret za Dinamo i da nije isplativ za 'Modre' iz više razloga, ponajviše onih koji se tiču prodaje, ali pravih ponuda koje bi zadovoljile obje strane i dalje nema.

Sportske novosti doznaju kako će Hajrović u narednim danima završiti na 'novoj' adresi. Navodno će biti priključen drugoj momčadi Dinama kao i Francois Moubandje, što je jasan pokazatelj da definitivno nisu u planovima Zorana Mamića za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Mamić polako slaže mozaik za sljedeću sezonu i neke stvari već su navodno odlučene u igračkoj križaljci", navodi, između ostalog, pomenuti list.

Hajrović inače sa Dinamom ugovor ima do decembra 2021. godine.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maatija
Karijera koja je stala u gol protiv Slovačke. Hvala ti Izete!
9 0
Edward NewGate
Ajmo Sarajevo!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi