Otpisani Ljajić ponovo oblači crno-bijeli dres?

Odlazi iz Italije

Otpisani Ljajić ponovo oblači crno-bijeli dres?

Srbijanski nogometaš Adem Ljajić broji posljednje dane u Torinu.

Mediji u Italiji su nedavno objavili kako je Ljajić otpisan u Torinu, odnosno da nije u planovima Waltera Mazzarija, pa stoga ne iznenađuje što se i njegovoj sudbini uveliko špekuliše.

Od ranije je poznato kako Ljajića u svojim redovima želi vidjeti Fenerbahče, a u borbu za nekadašnjeg vezistu Partizana, Fiorentine, Rome i Intera se navodno sada uključio i gradski rival Bešiktaš.

Nije poznato koliko je Bešiktaš spreman izdvojiti na ime obeštećenja, ali, kako navode Italijani, čelnici Torina ne žele čuti za ponude manje od 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ostaje da se vidi gdje će na kraju Ljajić završiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti