Hodžić i Pavlović velika pojačanja za Zeničane

Otpisani u FK Sarajevo nose NK Čelik u borbi za Evropu

8

Komentari (8)

CHATA
Musemic nema.pojma,ali ni otpad iz Sarajeva i drugih klubova nista nam dobra nije doneo,videcete za par kola da je tako,daleko je sunce kao i europa za celik.
Alpasinacxx
Mogao bi se Čelik nekad i zahvaliti Sarajevu na igračima koje im posuđujemo...
bebi
dusana je unistio musemic kao sto je sad unistio bekica i pola nekih drugih momaka koji su prije sezonu ili dve bili za klasu od danasnjih kvazimoda
Elmedinn
Cipiripi djecace mali,za tvoju informaciju,i Zeljo i Sarajevo i svi klubovi koji se bore za Evropu u PL BiH,imaju milionske dugove,samo sto se to vjesto krije od javnosti.Ne branim nikoga,ali ti garantujem zivotom da i Zeljo i Siroki i Zrinjski i Sarajevo grcaju u milionskim dugovima,samo se to krije od nas obicnih smrtnika!A,ti negdje procitao novinarski clanak za Celik,niti ti znas niti taj neki doticni novinar koliki je stvarni dug NK Celik.I ne seri!Nisi ni ti ni ja bio u prostorijama NK Celik kada se utvrdjivao dug,niti taj doticni placeni novinar koji siri dezinformacije za veceru,kutiju cigareta,koje mu stave u dzep pojedini ljudi iz klubova da blate te iste klubove!
Cipiripi980
Slusaj Elmedin...prvo neodgojen si!!! Drugo, ja Celik poznajem bolje nego svi iz sadasnje uprave,i upravo zbog istine i lopovluka nama se,koji smo bili u Celiku kad je bio najispjesniji,ne da da pridjemo....zovu nas sad kad je tacno 7 miliona i 600.000 maraka duga,kad malom Brkovicu ne zele da isplate 4.500 maraka,Haurdicu 3,700...hoces da nabrajam dalje? Kad Mehi u cijem su stanu zivjela cetverica igraca ne zele da isplate 9.000 duga,vode 300.000 duga,da ne nabrajam dalje,ovo su sitnice.Celik je veliki klub,bio i bit ce, i nikad se ugasiti nece,ali ovo zamazivanje ociju sa Turcima koji ne daju ni plate igracima a fol usli da uloze,to je smijesno!!!
Cipiripi980
Boli vise ova nepismenost i neinformiranost!!! Ako se malo nolje informises,dragi “novinaru”,shvatit ces da Celik ne moze izaci u Evropu jer ima 8 miliona duga. Ne mogu da dobiju licencu.ende
Robijas007
Sta bolan lupas, reprogram je potpisan i taj dio je zavrsen. Reprogram s poreskom pokriva javni dug i placa se 20 milja mjesecno. Ne glumi nekog znalca. Mijenjate pricu svaki dan, prvo smo se kao borili za opstanak (iako nijednom u ovoj sezoni nije dosao u pitanje) pa sad kad igramo dobro i kad imamo sanse sad kao ne mozemo dobit licencu, eto ti znas sta ko moze. Ne dipr!
Cipiripi980
Nepismenost dovodi do ludila!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.