Dembele sinoć objavio fotografiju na Instagramu koja je zaludila navijače Barcelone

Vraća im nadu

Dembele sinoć objavio fotografiju na Instagramu koja je zaludila navijače Barcelone

Endin Čaušević

Ousmane Dembele prije nekoliko dana je šokirao javnost kada su se pojavile fotografije s njegovog vjenčanja.

Dembele je odlučio da kruniše vezu sa svojom dugogodišnjom djevojkom, a za svadbu niko nije znao u Barceloni.

On nikome u klubu nije rekao da se ženi i niko čak nije dobio ni poziv da dođe na svadbu. Ceremonija je održana u Francuskoj pod strogim pravilima jer su svi prisutni morali imati negativac PCRT test ili dokaz o vakcinaciji.

Dembele će provesti još nekoliko dana na odmoru u Francuskoj sa svojom suprugom, a zatim će se vratiti u Barcelonu i priključiti ekipi koju već početkom januara očekuje nastavak sezone.

Francuz se i sinoć našao u centru pažnje zbog svoje objave na Instagramu koja je ovaj put probudila nadu kod navijača Barcelone.

Već sedmicama Barcelona i Dembele pregovaraju oko novog ugovora, a nedavno je objavljeno da dogovora nema i da će Francuz kao slobodan igrač napustiti katalonski klub na kraju sezone.

Oglasi

No, prehodnih dana se priča promijenila i pojedini mediji u Španiji objavili su da je Dembele odlučio da ostane u Barci i prihvati ugovor prema kojem će zarađivati znatno manje novca nego sada.

On je sinoć na Instagramu objavio story grba Barcelone i to su mnogi shvatili kao znak da će ostati u klubu i potpisati novi ugovor.

Opis fotografije nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavi je nekoliko puta izjavio da bi volio da Dembele ostane u klubu i potpiše novi ugovor jer na njega ozbiljno računa, te vjeruje da može biti jedan od lidera u igri Barcelone u narednim sezonama.

Dembele je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno osam mečeva, te je upisao dvije asistencije. Većinu utakmica propustio je zbog povreda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi