U Parizu čekao potpis, pa stigao poziv iz Barcelone: Osramoćeni Dembele večeras dotakao dno!

Morao da se vrati

U Parizu čekao potpis, pa stigao poziv iz Barcelone: Osramoćeni Dembele večeras dotakao dno!

Endin Čaušević

Ousmane Dembele prethodnih dana boravio je u Parizu čekajući poziv da odradi ljekarske preglede i potpiše za PSG, ali ni slutio nije kakvu osvetu mu Barcelona sprema. Katalonci su mu pokazali da i oni njemu itekako mogu zagorčati život, a scene iz trening centra Barcelone to su večeras najbolje pokazale.

Dembele je napustio Barcelonu po povratku s priprema iz Sjedinjenih Američkih Država i prije nekoliko dana otputovao je u Pariz kako bi potpisao za PSG, ali su se stvari itekako zakomplikovale.

PSG je dogovorio s Dembeleom da aktivira privatnu klauzulu od 50 miliona eura, ali bi Barceloni pripalo samo 50% od tog novca.

U Barci ne kriju koliko su razočarani što ih je Dembele iznevjerio i izdao na takav način jer nisu očekivali da bi mogao napustiti klub. No, u katalonskom timu su spremili osvetu i pokazali Francuzu da neće tako lako otići.

Dembele je danima čekao u Parizu da Barcelona odgovori na mail PSG-a kako bi mogao da odradi ljekarske preglede i potpiše ugovor, ali se to nije desilo. Katalonci odugovlače namjerno i čak pregovaraju s Al Hilalom oko Dembelea.

Oglasi

No, on je jasan i želi samo u PSG iako mu Al Hilal nudi ogroman novac. Međutim, Barca nije dala zeleno svjetlo za taj transfer što je Dembeleove planove itekako poremetilo, a to se danas najbolje pokazalo.

Naime, Dembele se morao vratiti u Barcelonu i ponovo priključiti ekipi, a čak je stigao večeras na trening katalonskog kluba gdje su ga navijači pozdravili aplauzima, ali čini se ironično.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je razočaran što mu klub nije dopustio da ostvari transfer u PSG i vratio se kako bi ih pokušao uvjeriti da to urade što prije i da može da potpiše za francuski klub i priključi se pripremama tog tima.

Ipak, u Barceloni uopšte ne žure i tražili su od Dembelea da se vrati na treninge inače će ga kazniti novčano zbog toga što nije dobio dozvolu za odlazak u drugi grad.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Niđe veze. Bespotrebno maltretiranje, prodaj ga u Pariz i završi priču sa slindrom.
1 0
Krivaja Zavidovići
Samo Barsa gubi i to dragoceno vrijeme. Bolje da ga puste što prije, registruju Gundogana i pokušaj dovesti Kansela i Bernarda Silvu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi