Lukavi Dembele pokušao izbjeći sklekove, a onda su Aubameyang i De Jong shvatili šta radi

Nije mu na kraju uspio plan

Lukavi Dembele pokušao izbjeći sklekove, a onda su Aubameyang i De Jong shvatili šta radi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pripremaju za novu sezonu.

Katalonci su prvo nekoliko dana proveli u Miamiju gdje su odigrali pripremni meč protiv Intera, a jučer su doputovali u Las Vegas gdje ih sutra očekuje utakmica protiv Real Madrida.

Barcelona je ovog ljeta napravila određene promjene u igračkom kadru, a atmosfera čini se odavno nije bila bolja.

To potvrđuje i video s jednog od treninga katalonskog kluba, a u centru pažnje našao se Ousmane Dembele koji je na lukav način pokušao izbjeći vježbe, no na kraju to nije uspio.

Naime, Dembele je bio u ekipi koja je poražena na treningu i morao je s ostalim saigračima da uradi sklekove zbog toga, ali on je pokušao jednostavno da odšeta i "pravi se Englez".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Pierre-Emeric Aubameyang i Frenkie de Jong su shvatili šta Dembele pokušava i zaustavili su ga u tome, te je Francuz morao da odradi deset sklekova.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgLDJLWMPXd/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi