Niko se s nekim klubom ne igra kao Dembele s Barcelonom

Francuz opet u centru pažnje

Niko se s nekim klubom ne igra kao Dembele s Barcelonom

A. Čaušević

Ousmane Dembele nastavlja da se poigrava sa Barcelnom kao da je neka igračka, a ne jedna od najvećih svjetskih klubova.

Teška finansijska situacija u Barceloni je učinila da se mnogi fudbaleri igraju sa renomeom i ugledom ponosa Katalonije.

Igrač koji već mjesecima zadaje glavobolje čelnicima Barcelone je svakako Ousmane Dembele kojem je istekao ugovor sa višestrukim prvakom Evrope.

Činilo se da je posljednjih sedmica napravljen pomak i da je Dembele odlučio da ostane u Barceloni i produži saradnju, ali to izgleda neće biti slučaj.

"Dembele će ostati ako prihvati naše finansijske uslove, Nikome ni za što ne postavljamo vremenska ograničenja", ranije je govorio Joan Laporta.

Naime, Dembele je imao rok da u nedjelju do 21 sat odgovori na posljednju Barcinu ponudu za produženje ugovora, ali Francuz nije ništa odgovorio.

Ovo znači da se odlični ofanzivac neće pojaviti na prozivci i ljekarskim pregledima zakaznim za ponedjeljak što u konačnici može predstavljati novi problem za Xavija.

Barcelona je 25-godišnjaku odlučila dati manju platu za 40%, odnosno između 6 i 7 miiona eura što se njemu evidentno ne sviđa.

U proljetnoj polusezoni Dembele je bio zaista odličan i podsjećao je na najbolje dane iz Borussije Dortmund, ali javna je tajna da želi otići u klub koji mu ponudi najbolje uslove.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ubnt2
A šta se imaju igrati..Hoćeš nećeš, svakako si kita od igrača.
6 2
Klicko
Yebi hin Osmo brate,trpaj hin u bulju
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi