Dembele održao govor u svlačionici, rekao saigračima svoj zahtjev, a onda se počeo smijati

Nisu mogli da vjeruje šta traži

Dembele održao govor u svlačionici, rekao saigračima svoj zahtjev, a onda se počeo smijati

E. Čaušević

Ousmane Dembele prije nekoliko dana zvanično je produžio ugovor s Barcelonom.

Dembeleu je krajem prošlog mjeseca istekao ugovor s Barcelonom i dvije sedmice je bio slobodan igrač, ali je onda na iznenađenje svih odlučio da se predomisli i potpisao je nastavak saradnje s katalonskim klubom.

Francuski reprezentativac potpisao je novi dvogodišnji ugovor i priključio se ekipi na pripremama za novu sezonu, te se našao na spisku igrača koji su otputovali u Sjedinjene Američke Države.

Mundo Deportivo objavio je jutros da se Dembele na sjajan način vratio u svlačionicu Barcelone, te da je održao govor nakon produženja ugovora kojim je nasmijao mnoge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je pred saigračima u svlačionici potvrdio da ostaje i zahvalio se svim saigračima koji su ga već mjesecima nagovarali da je za njega najbolja opcija da produži ugovor.

No, potom je na iznenađenje svih Dembele zatražio od saigrača kapitensku traku, a oni su ga samo u šoku posmatrali. Francuz je djelovao ozbiljno, ali je desetak sekundi kasnije počeo da se smije i poručio je da je to samo bila šala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi