Još nije saopštio da ide iz kluba, ali sve je jasno iz oglasa koji se pojavio

Iznajmljuje kuću u Barceloni

Još nije saopštio da ide iz kluba, ali sve je jasno iz oglasa koji se pojavio

M. Šljivak

Ekipa Barcelone vrlo vjerovatno će ostati bez francuskog fudbalera Ousmanea Dembelea.

Pregovori između krilnog fudbalera i katalonskog velikana o produžetku saradnje traju već dugo. Međutim, ugovor koji traži Francuz previše je za Barcelonu i mnogo je izvjesnije da će Dembele napustiti Camp Nou.

Da će se to vjerovatno i desiti govori i činjenica da je Dembele kuću stavio u oglase za iznajmljivanje. Očigledno je on već odlučio da ode i samo se čeka pravi trenutak za objavu da odlazi.

Svako ko želi iznajmiti vilu od francuskog fudbalera na mjesečnom nivou će morati da izdvoji 18.000 eura.

Ove tvrdnje iznio je madridski list AS, ali mediji nakloni Barceloni tvrde drugačije. Navodno je zakazana još jedna runda pregovora tokom naredne sedmice i nakon toga će sve biti poznato.

Također, novinar Toni Juanmarti navodi kako Dembele zapravo nije postavio kuću u oglasnik i da se ona ne iznajmljuje.

Očigledno da i u Španiji vlada opće ludilo kada je u pitanju 'rat' između različitih medija i ostaje nam samo da čekamo šta će se desiti s Dembeleom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je pet godina nastupao za katalonskog velikana. Stigao je u transferu vrijednom 145 miliona eura iz Borussije Dortmund, ali zbog čestih povreda nije pokazao sve što zna.

Ukupno je za Barcelonu odigrao 150 utakmica i postigao je 32 pogotka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti