Dembele u centru pažnje zbog torbe koju je ponio u Huescu, fanovi u šoku zbog cijene

U korak s modom

Dembele u centru pažnje zbog torbe koju je ponio u Huescu, fanovi u šoku zbog cijene

E. Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv Huesce utakmicu 17. kola španske La Lige.

Katalonci u Huescu idu nakon kiksa na svom terenu protiv Eibara i jasno je da se s tri boda žele iskupiti navijačima za lošu igru.

Utakmica se iga od 21 sat, a igrači Barcelone jutros su otputovali za Huescu. U centru pažnje našao se Ousmane Dembele zbog modnog detalja, odnosno torbe koju je nosio.

Crvena torba koju je nosio Dembele je privukla dosta pažnje, a fanovi su ostali u šoku kada su saznali da ona košta čak 2.300 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Slika može sadržavati: tekst "Goyard BOLSO DE CUERO -ROJO 12 REBAG 2423 2423,65€ 2318,45 +9,99€ Control y autentificación"

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Sam pare zaradio, sam ih trosi, cemu sokantna pisanja, mi ne znamo, a ni 99% ljudi koji prate Barcelonu il njega, dal negdje donira 100 x iznos ove torbe... Zato pustite ih na miru i oni su samo ljudi...
5 0
YouTalkinToMe
Nije cijena uopšte problem, to je sporedna stvar ali ukus je za ibreta.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi