Dembele pokazao da razumije španski: Zaustavio se na semaforu, a navijači ga provocirali

Nije bio oduševljen s onim što su mu rekli

Dembele pokazao da razumije španski: Zaustavio se na semaforu, a navijači ga provocirali

E. Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele konačno je spreman za igru i dokazivanje da nije bio promašaj Barcelone.

Ronald Koeman itekako računa na ovog igrača, a Dembele je u dosta dobroj formi. Francuz je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao osam utakmica i zabio je tri gola, te je dodao jednu asistenciju.

Poznato je da je Dembele prije tri godine plaćen čak 140 miliona eura, te da je na udaru velikih kritika jer nije opravdao očekivanja. Od dolasku u Barcu muče ga povrede, ali ove sezone želi konačno da se dokaže.

Zanimljiv situacija desila se Dembeleu nakon jučerašnjeg treninga. Po povratku kući on je stao na semaforu, a potom su mu prišli navijači i snimali ga s mobitelima, te ismijavali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postigao si sjajan gol. Jeste da si ga postigao slučajno, ali je bio odličan", rekao je jedan od navijača, a drugi je dodao: "Fenomenalan si igrač, ali samo na FIFA-i".

Poznato je da Francuz još uvijek ne priča baš najbolje španski jezik, ali je ovaj put itekako razumio šta mu navijači dobacuju, te je njegov pogled sve rekao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

to_je_tako
Ja ne razumijem nas ljude. Nađu se sprdati ljudi, isprdci koji nisu apsolutno nista postigli u zivotu, nisu cak ni taj mobitel kupili svojom zaradom, nađu zaebavat, vrijeđati čovjeka koji je igracina, koji je mlad, a već razvaljivao u BUNDESLIGI i igra za BARCELONU! To i jest problem ovog svijeta, sto takvi idi.oti dobiju na značaju!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi