Outfiti igrača i trenera Premijer lige: Neki nose košulje od 600 eura, ali s Husrefom ne može niko

Outfiti igrača i trenera Premijer lige: Neki nose košulje od 600 eura, ali s Husrefom ne može niko

8. Husref Musemić (Trener FK Sarajevo)

Uz nogomet je uvijek išao novac, a samim tim luksuzan život. Kada ste uz sve to mladi, lijepi i puni života, onda je za vas samo nebo granica.

Posljednje mjesto rezervisano je za jedinog trenera na listi. To je šef struke FK Sarajevo Husref Musemić. Kada smo u naslovu naveli da sa 'Husrefom teško ko može', onda smo mislili na prefinjeni stil koji gaji trener aktuelnog prvaka BiH. Iako je npr. Stanojevićeva košulja daleko skuplja od nekih majica ili džempera u kojima se pojavljuje Husref, utisak je da se većini 'raje' ipak nešto više dopada ukus Husrefa, iako se o istom svakako ne raspravlja.

Legenda tima s Koševa veliki je ljubitelj mode, a marke poput Armanija, Tommy Hilfigera ili Ganta su mu očigledno omiljene te nakon što sve to pogledamo možemo reći da Musemić igrače iz Premijer lige ne može samo učiti fudbalu, već i modi.

U posljednje vrijeme pored terena i na press konferencijama često je bio u bijelim Armani tenama čija vrijednost je 120 funti ili otprilike 150 eura. Na posljednjoj utakmici protiv Borca došao je u Tommy Hilfiger džemperu koji na njihovoj zvaničnoj stranici košta 99 dolara, odnosno 90 eura ili 180KM.

Husref se na jednom od intervjua pojavio u skupocjenoj Gant majici koja košta otprilike 65 funti ili oko 170KM.

Top Komentari

BJB1
Koji glup clanak b t j .poserem ti se na struku novinar!!
15 13
milivoje
Dajte Saida,kako će te papka fuliti?
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi