Outfiti igrača i trenera Premijer lige: Neki nose košulje od 600 eura, ali s Husrefom ne može niko

Koliko vrijede njihove modne krpice?

Outfiti igrača i trenera Premijer lige: Neki nose košulje od 600 eura, ali s Husrefom ne može niko

Uz nogomet je uvijek išao novac, a samim tim luksuzan život. Kada ste uz sve to mladi, lijepi i puni života, onda je za vas samo nebo granica.

"Pare su tu da se troše", a obzirom da se posebno u današnje vrijeme imaju gdje potrošiti, onda je na onima koji zarađuju po nekoliko hiljada eura mjesečno da krenu u akciju.

Mladi, barem oni koji imaju novca, najčešće vole da ga troše na automobile, lijepe žene i modernu odjeću. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti samo ovim posljednjim.

Kod fudbalera u Premijer ligi najzastupljenije modne marke su one koje imaju priliku kupiti i ostali građani naše zemlje, obzirom da se većina tih radnji nalazi u gradovima širom BiH. Tako ormar zvijezda Premijer lige krase krpice brenda Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, US Polo, Levis, Armani itd.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko poredimo cijene pomenutih marki sa onim koje obično nose zvijezde najvećih evropskih timova, onda je jasno da se igrači iz naše lige nešto skromnije oblače, ali s druge strane i takve cifre za običnog građanina iz BiH koji hljeb zarađuje u privatnom sektoru su teško dostižne.

U nastavku ćemo izdvojiti nekoliko fudbalera i trenera te analizirati njihov 'ormar'.

Top Komentari

BJB1
Koji glup clanak b t j .poserem ti se na struku novinar!!
15 13
milivoje
Dajte Saida,kako će te papka fuliti?
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi