Ova grupa dječaka se mučila da gleda Afrički kup nacija, a onda se pojavio bivši igrač Juventusa

Gest za svaku pohvalu

Ova grupa dječaka se mučila da gleda Afrički kup nacija, a onda se pojavio bivši igrač Juventusa

S. Pašalić

Bivši igrač Juventusa u Bayerna, Mehdi Benatia omogućio je grupi dječaka iz malog marokanskog sela da gledaju Afrički kup nacija.

S obzirom da veća grupa dječaka nije imala TV na kojem bi gledali dugo očekivani susret između Maroka i Obale Slonovače, morali su improvizovati pa su se okupili oko malog mobitela i gledali utakmicu.

Fotografija se ubrzo proširila internetom, a ubrzo je pokrenuta akcija kako bi dječacima bio omogućen bolji ugođaj do kraja Afričkog kupa nacija.

Tada se u akciju uključio i Mehdi Benatia koji je obezbijedio za dječake veliki TV, ali i svu prateću opremu koja će im omogućiti da uživaju u gledanju utakmica.

Benatia se kasnije oglasio i na društvenim mrežama: "Kada vidite nešto poput ovoga, samo poželite da poklonite sve. Ovo je za vas dečki, učinit ćemo sve da vas usrećimo"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi