Ova noć je jako opasna u Buenos Airesu: Policija gumenim metkom upucala navijača Rivera!
Hiljade navijača Rivera sukobljava se s policijom već satima u blizini Monumentala, a i nakon što je meč otkazan i pomjeren za sutra, uslijedilo je divljanje domaćih navijača

Haos na ulicama glavnog grada Argentine

Ova noć je jako opasna u Buenos Airesu: Policija gumenim metkom upucala navijača Rivera!

Edmir Škorić

Utakmica Rivera i Boce igrat će se u nedjelju od 21 sat, a večeras nije bilo uslova da se odradi revanš finala Copa Libertadoresa.

Odlučeno je, a to je na kraju i najbolje, da se revanš finala ne igra večeras na Monumentalu, pošto je oko stadiona bilo dosta ružnih stvari. Napadnut je autobus s igračima Boce, a domaći navijači satima se bore s policijom.

Navodno je jedan navijač Rivera pogođen gumenim metkom od strane policije, pa je nastao opšti haos.

Večeras je Buenos Aires zaista opasno mjesto i ko zna šta će se do jutra dešavati na ulicama glavnog argentinskog grada, a da ne govorimo o tome šta će se dešavati sutra navečer nakon što jedan ili drugi tim podigne pehar.

Top Komentari

Benjamingst
Kad bi novinari ovako pisali o Premijer ligi BiH u oci utakmice sa svih stadiona da dignete nacij eforiju jel mozda se vrate na stadione. A vi o Argentini pisete toliko da bi covjek pomislio da ulaze na Argentiski sportski portal. Sve sto radite radite pogresno. Medije jake u jednoj drzavi dize sve na noge.
11 10
Salidzan
Dosadan si jarane vise. Svaku objavu komentarises. Budi ti novinar. LP
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi