Ovacije i aplauzi u svlačionici za živuću legendu Athletic Bilbaa nakon rušenja Barcelone
Foto: Screenshot

O makazicama Aritza Aduriza se priča i danas

Ovacije i aplauzi u svlačionici za živuću legendu Athletic Bilbaa nakon rušenja Barcelone

Aritz Aduriz je u februaru ove godine napunio 38 godina, ali neuništivi golgeter Athletic Bilbaa nije izgubio ništa od svoje fudbalske vještine.

Sinoć je duelom Athletica i Barcelone na San Mamesu otvorena nova sezona španske LaLige, a priča večeri bio je Aritz Aduriz.

Aduriz je ušao u igru u 88. minuti, pri rezultatu 0:0, a već u sljedećoj minuti je majstorski pogodio makazicama za pobjedu (1:0) svoje ekipe.

Navijači Athletic Bilbaa su tako još jednom svjedočili majstorstvu živuće legende svog kluba, a imuni na njegov magični gol nisu ostali ni saigrači.

Tako je Aduriz imao i prikladan doček pri ulasku u svlačionicu nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi koji su se zatekli u svlačionici čestitali su Adurizu, uz aplauze i ovacije. Među njima je bio i naš Kenan Kodro iako nije bio u konkurenciji za sudar sa Barcom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti