Griezmann nakon samo mjesec dana mijenja broj u Barceloni

Može uzeti svoj najdraži broj

Griezmann nakon samo mjesec dana mijenja broj u Barceloni

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann sinoć je debitovao u dresu Barcelone u okviru nove sezone La Lige.

Griezmann je odigrao svih 90 minuta na gostovanju protiv Athletic Bilbaoa, ali se nije proslavio jer je katalonski klub poražen sa 1:0. Francuski napadač nije čak uspio napraviti niti jednu ozbiljnu šansu i poprilično je razočarao navijače kao i većina ekipe.

Barcelona je francuskog napadača dovela iz Atletico Madrida za 120 miliona eura i jasno je da se od njega očekuje mnogo toga. Dolaskom u Barcu Griezmann je izabrao da nosi broj 17 jer je "njegova" sedmica bila zauzeta.

Međutim, Mundo Deportivo je objavio jutros da će Griezmann ipak dobiti broj sedam nakon što je potvrđeno da Coutinho ide u Bayern. Tako će se osloboditi broj sedam, a Griezmann ima pravo do kraja prelaznog roka da zamijeni broj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, postoji čak šansa da broj sedam uzme Ousmane Dembele ukoliko Neymar dođe u Barcu jer bi u tom slučaju vjerovatno prepustio Brazilcu broj 11.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi