Ovaj momak je nova velika zvijezda afričkog fudbala!
Foto: Screenshot

Pepe ne staje

Ovaj momak je nova velika zvijezda afričkog fudbala!

Teme:

Lille i dalje drži drugu poziciji u Ligue 1, a velike zasluge za sjajne rezultate ove ekipe idu Nicolasu Pepeu, 23-godišnjem reprezentativcu Obale Slonovače.

Pepe ne prestaje tresti protivničke mreže, pa je tako postigao gol i na večerašnjem duelu (koji je u toku) francuskog šampionata protiv Nice.

Sjajni krilni fudbaler je postiga drugi gol svoje ekipe u 37. minuti, u svim stilu - uključio je Pepe "turbo pogon" fantastično probio po desnom boku i majstorski zabio.

Ovo je bio njegov 16 prvenstveni gol u sezoni. Samo su Lionel Messi (19) i Kylian Mbappe (18) više puta pogađali protivničke mreže od Pepea ove sezone, kada su lige petice u pitanju.

Inače, Pepe se ove zime povezivao sa transferom u Arsenal, ali Lille ne želi tek tako prodati svog "dragulja", pa je za njegov transfer određena cijena od čak 80 miliona eura.

Međutim, ako ovako nastavi nema sumnje da će Pepe uskoro obući dres nekog evropskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi