Ovako bi izgledao 'pakleni City' sljedeće sezone s Messijem u postavi

Šta bi bilo kad bi bilo

Ovako bi izgledao 'pakleni City' sljedeće sezone s Messijem u postavi

U posljednja dva - tri dana sve su češće šoekulacije da bi Mionel Messi na kraju sezone mogao napustiti Barcelonu, a kao jedna od mogućih destinacija spominje se Manchester City. 

Iako su ovo još uvijek puke špekuklacije koje vrlo moguće i nemaju mnogo veze s istinom, Englezi odlaze tako daleko da već prezentuju kako bi mogao izgledati sastav Građana za narednu sezonu.

U njemu bi, osim Messija, trebala biti i dva nova defanzivca, Milan Škriniar i Lewis Dunk. U tom zamišljenom sastavu City bi u napadu imao paklenu troju - Messija, Sergia Aguera i Raheema Sterlinga.

Iza njih kao podrška bi bili Bernardo Silva i Kevin De Bruyne dok bi zadnji vezni bio Rodri. U odbrani bi, osim Dunka i Skriniara, kao i do sada, grali Kyle Walker i Benjamin Mendy dok bi na golu naravno bio Ederson.

Podsjetimo, Messi je nezadovoljan nizom događaja koji su u posljednjih mjesec dana zadesili Katalonce. Otkaz Valverdeu, nedovođenje zamjena za povrijeđene Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea i generalno loša sportska politika samo su neke od stvari zbog kojih Messi nije zadovoljan.

Marca danas ide tako daleko i kaže kako je Argentincu dosta svega te da će na ljeto napustiti klub. Ipak, još uvijek niko u to ne vjeruje jer je on u nekoliko navrata govorio kako će u Barceloni završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, sastav Cityja s njim u postavi bi izgedao zaista zanimljivo:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adnanos
Doce i Mbappe, Ronaldo ali ce se prvo podmladit. Zatim mi je Meho reko da ce i Van Dijk Virgilo doci.
5 1
Ibro
Messi u engleskoj nebi se mnogo naigro
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti