Ovako bi mogao izgledati sastav Real Madrida naredne sezone

Prognoza ESPN-a

Ovako bi mogao izgledati sastav Real Madrida naredne sezone

Endin Čaušević

Pred Real Madridom je sigurno mnogo posla do početka nove sezone nakon što je najbolji igrač Cristiano Ronaldo odlučio da napusti klub i pređe u Juventus.

Aktuelni prvak Evrope već traži zamjenu za Ronalda, a prema pisanju španskih medija prva želja Kraljeva je Eden Hazard. Real Madrid je već u kontaktu s Chelseajem, ali ne samo zbog Hazarda jer se na meti kluba sa Santiago Bernabeuo nalazi i golman Thibaut Courtois.

Mediji naklonjeni Real Madridu prenose da će Hazard i Courtois sigurno nastaviti karijere u ovom klubu, te da je samo pitanje trenutka kada će se ozvaničiti ova saradnja. Ugledni ESPN otišao je korak dalje i čak napravio kako bi mogla izgledati ekipa Real Madrida naredne sezone.

Na golu je Courtois, dok su u zadnjoj liniji Carvajal, Ramos, Varane i Marcelo. Vezni red je provjeren i čine ga Casemiro, Kross i Modrić, a u napadu bi mogli igrati Bale, Hazard i Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
Da je ono na more otici..
12 1
muha
Uh jesu i ugledni i pametni. Ako dodju ta dvojica naravno da bi tako izgledao tim ako Bale ne ode.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi