Ovako će izgledati sastav Manchestera ako se Solskjaeru ispune sve januarske želje

Bit će to zastrašujući tim

Ovako će izgledati sastav Manchestera ako se Solskjaeru ispune sve januarske želje

Vlasnici Manchester Uniteda skupa s trenerom Ole Gunnar Solskjaerom kuju opasan januarski plan.

Crveni vragovi namjeravaju dodatnoi pojačati igrački kadar kako bi se na kraju sezone izborili za jednu od prve četiri pozicije koja garantuje učešće u Ligi prvaka i naredne sezone.

Na listi želja je nekoliko sjajnih fudbalera među kojima su Haaland iz Red Bull Salzburga, Sancho iz Borussije Dortmund i Saul Niguez iz Atletico Madrida.

Također, tu je i Kalidou Koulibaly iz Napolija koji ove zime navodno planira rasprodati momčad uslijed velike pobude igrača od prije njekoliko sedmice.

Ukoliko se špekulacije engleskih medija zaista obistine i United dovede pomenute igrače onda bi prva postava nakon januara trebala izgledati ovako:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Crveni đavoli su nakon 16 odigranih kola na 5. poziciji Premiershipa sa 24 osvojena boda, odnosno pet manje od Chelseaja koji je mjesto ispred. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
A sta je ovdje steasno? Prosjek..kao i sada
2 1
snickers09
Da li vi sami vjerujete u ove gluposti koje izvaljujete iz dana u dan?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti