"Ovako sam se osjećao samo kada su mi roditelji umrli"

Iskrena izjava Stojkovića

"Ovako sam se osjećao samo kada su mi roditelji umrli"

Endin Čaušević

Srbija je sinoć izgubila nakon preokreta od Švicarske sa 2:1 i tako znatno ugrozila svoje šanse da ostane na Svjetskom prvenstvu i nakon grupne faze.

Popularni Orlovi nakon prvog poluvremena su vodili sa 1:0 golom Aleksandra Mitrovića i činilo se da su na sjajnom putu da osiguraju plasman u osminu finala već nakon dva kola u grupi. Ipak, u nastavku meča gledali smo totalno drugačiju sliku, a Švicarska je na krilima Xhake i Shaqirija došla do preokreta i pobjede.

Nakon utakmice atmosfera u svlačionici Srbije bila je užarena jer su bili nezadovoljni suđenjem na ovoj utakmici, ali i ponašanju pojedinih igrača Švicarske koji su porijeklom iz Albanije. Golman Srbije, Vladimir Stojković, izjavio je poslije meča da ga odavno nije pogodio neki poraz kao ovaj.

"Ne mogu vam opisati koliko je teško. Šta da vam kažem osim da ćemo protiv Brazila ići da poginemo ako treba i pokušamo napraviti čudo. Ne znam stvarno čime smo zaslužili da nam se sve ovo dešava. Ja nisam čovjek koji plače. Kada su mi roditelji umrli plakao sam u sebi, a tako se osjećam i sada", rekao je Stojković.

Top Komentari

hanson
kako su se osjecale majke kad ste im sinove i muzeve ubijali..genocidno govnoo..
7 1
Dzemovolidzem
Umri.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi