Ovako to izgleda kada se legendarni Carragher obruka u duelu sa Usainom Bolton

Humanitarni meč u Londonu

Ovako to izgleda kada se legendarni Carragher obruka u duelu sa Usainom Bolton

Na humanitarnoj utakmici koja je večeras odigrana na Stamford Bridge stadionu između Engleske i ostatka svijeta obrukao se Jamie Carragher.

Legenda Liverpoola je bila jedan od predvodnika Engleza na ovom meču, a stvari su za njega tekle dobro dok se nije susreo sa Usainom Boltom.

Prilikom pokušaja da glavom otkloni opasnost, Carragher je promašio loptu koja dolazi do Bolta. Svjetski rekorder sa Jamajke i nesuđeni fudbaler je bio nemilosrdan i zatresao mrežu Engleza.

Inače, na ovom meču tim svijeta su predvodili Julio Cesar, Ricardo Carvalho, Michael Essien i Didier Drogba, dok su na drugoj strani između ostalog igrali David Seaman, Jamie Carragher, Michael Owen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi